معرفی دکتر قنواتی جراح بینی

عمل بینی گوشتی (هزینه و شرایط)

هزینه عمل بینی دکتر قنواتی و نمونه عمل ها

رزرو نوبت عمل بینی ( آنلاین و حضوری)

نمونه عمل های بینی دکتر قنواتی

مشاوره عمل بینی گوشتی

مطالب پیشنهادی از سراسر وب...

مطالب بالا توسط یکتانت پیشنهاد شده اند

    بیماری خودبيمارانگاري

    نام لاتین hypochondriasis

    خودبيمارانگاري عبارت است از اختلالي كه در آن فرد قوياً اعتقاد دارد كه مبتلا به يك بيماري جدي يا مرگبار است ، علي رغم اين كه معاينات و بررسي هاي پزشكي كامل و همه جانبه هيچ مشكلي را نشان نداده اند. فرد معمولاً در مورد بيماري ها، تشخيص و درمان آنها اطلاعات زيادي كسب مي كند زيرا به پزشكان زيادي مراجعه كرده و تحت بررسي هاي زيادي قرار مي گيرد.

    علائم شایع بیماری خودبيمارانگاري چیست؟  اضطراب و شكايت مداوم از وجود علايمي در هر قسمتي از بدن . مشغوليت ذهني در رابطه با احتمال ابتلا به بيماري قلبي يا سرطان در اين افراد زياد ديده مي شود. علايم ممكن است تغيير كنند اما اعتقاد فرد به اين كه يك بيماري جدي دارد پا برجا مي ماند. علايمي كه بيشتر از بقيه از آنها شكايت وجود دارد، عبارتند از بي خوابي ، مشكلات جنسي و ناراحتي گوارشي مثل نفخ ، آروغ زدن و دل پيچه . علايمي كه فرد از آنها شكايت دارد ممكن است تغيير كنند و بسيار اختصاصي ، عمومي يا مبهم باشند.

    علت بیماری خودبيمارانگاري چیست؟  احتمالاً عارضه اي از ساير اختلالات رواني است ، اما علت آن قطعي نيست . خود بيمار انگاري در افرادي كه قبلاً يك بيماري جسماني واقعي در كودكي داشته اند يا در ارتباط نزديك با يك خويشاوند بيمار بوده اند بيشتر ديده مي شود.

    عوامل افزایش دهنده بیماری خودبيمارانگاري چیست؟ ناشناخته هستند.

    چگونه متوجه شویم به بیماری خودبيمارانگاري مبتلا شده ایم؟

    اگر تعدادی از علائم زیر را دارید احتمال دارد مبتلا به این بیماری باشید:

    اضطراب و شكايت مداوم از وجود علايمي در هر قسمتي از بدن . مشغوليت ذهني در رابطه با احتمال ابتلا به بيماري قلبي يا سرطان در اين افراد زياد ديده مي شود. علايم ممكن است تغيير كنند اما اعتقاد فرد به اين كه يك بيماري جدي دارد پا برجا مي ماند. علايمي كه بيشتر از بقيه از آنها شكايت وجود دارد، عبارتند از بي خوابي ، مشكلات جنسي و ناراحتي گوارشي مثل نفخ ، آروغ زدن و دل پيچه . علايمي كه فرد از آنها شكايت دارد ممكن است تغيير كنند و بسيار اختصاصي ، عمومي يا مبهم باشند.

    روش های پیشگیری از ابتلا به این بیماری چیست؟  راه خاصي براي پيشگيري از آن شناخته نشده است . بايد سعي شود به كودك بيمار توجه بيش از حد مبذول نشود. به هنگام سلامتي نيز بايد به كودك به حدكافي محبت كرد و از وي حمايت به عمل آورد.

    عواقب و عوارض :  راه خاصي براي پيشگيري از آن شناخته نشده است . بايد سعي شود به كودك بيمار توجه بيش از حد مبذول نشود. به هنگام سلامتي نيز بايد به كودك به حدكافي محبت كرد و از وي حمايت به عمل آورد.. هدر دادن پول براي كارهاي پزشكي غيرضروري و گاهي خطرناك اصرار بر انجام اعمال جراحي يا مصرف داروهاي غيرضروري

    توصیه های درمانی:  . شرح حال و معاينه باليني بررسي هاي پزشكي براي رد در يك بيماري جسمي ارزيابي رواني براي اعضاي خانواده زندگي كردن با اين افراد غالباً مشكل است زير آنها مرتب نگران هستند و نيازمند توجه . اين افراد واقعاً رنج مي برند و بايد سعي شود كه از آنها حمايت به عمل آيد. رفتار مثبت كه به شكايات جسمي مربوط نيست را تشويق كنيد و جايزه دهيد. به هيچ عنوان مشوق «نقش بيمار» براي فرد نباشيد. خود بيماران هم بايد سعي كنند تا به جاي علايم روي ساير جنبه ها يا مشكلات زندگي تمركز كنند. بايد سعي شود از رفتن پيش پزشكان مختلف به طور دايمي و انجام آزمايشات مكرر خودداري شود.

    داروها:  معمولاً دارويي براي اين اختلال ضرورت ندارد. پزشك ممكن است داروهاي آرام بخش به طور كوتاه مدت تجويز كند.

    توصیه های پس از درمان:  محدوديتي براي آن وجود ندارد.

    رژیم غذایی:  رژيم خاصي توصيه نمي شود. از مصرف الكل جداً خودداري كنيد.

    مراجعه به پزشک:  اگر شما يا يكي از اعضاي خانواده تان علايم خود بيمار انگاري را داريد و مي خواهيد كه كمك مناسب براي رفع اين مشكل بگيريد. اگر دچار علايم جديد و غير قابل توجيه شده ايد. آرام بخش هاي مورد استفاده در درمان ممكن است عوارض جاني يا وابستگي ايجاد نمايند.

مشاوره رایگان جراحی بینی

ارسال دیدگاه

[uniplace_links]
© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت پزشک آدرس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و توسعه : تیم پشتیبانی پزشک آدرس

آرتام مبل