معرفی دکتر قنواتی جراح بینی

عمل بینی گوشتی (هزینه و شرایط)

هزینه عمل بینی دکتر قنواتی و نمونه عمل ها

رزرو نوبت عمل بینی ( آنلاین و حضوری)

نمونه عمل های بینی دکتر قنواتی

عسل دیابتی به عسلی اطلاق می گردد که مناسب ترین عسل برای افراد مبتلا به دیابت باشد.

این سوال مطرح است با توجه به ماهیت قندی بودن عسل، آیا اصولا” عسل دیابتی وجود دارد یا تبلیغات است؟

چرا دیابتی ها می توانند عسل بخورند؟

حتی اگر مبتلا به دیابت هستید لازم نیست از خوردن این شهد شیرین اجتناب کنید اما متوجه ی مقدار مجاز مصرف آن باشید.

عسل به دلیل اینکه شاخص گلایسمیک پایین تری نسبت به قند دارد، شیرین کننده ی امن تری نسبت به قند است، با این حال عسل هنوز هم حاوی کربوهیدرات است، بنابراین مهم است که برای بیماران دیابتی مقدار مصرف آن درست مانند شکر محدود شود.

برخی معتقدند عسل یک ماده ی غذایی معجزه گر است زیرا در کنار شیرینی دارای خواص بیشمار دیگری است.

عسل دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است (هر چه عسل تیره تر باشد حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری است) و همچنین دارای مقادیر کمی مواد معدنی ، ویتامینB و ویتامین Cاست.

عسل مخصوص دیابت

برای قرن ها، عسل به عنوان یک عامل ضد میکروب برای درمان بریدگی ها، زخم، آکنه و دیگر ناراحتی های پوستی استفاده می شده است.

عسل شیرین کننده ای است که تا حدودی قابل مقایسه با شکر روی میز است، هر دو حاوی کربوهیدرات هستند. با این حال، ترتیب قرار گرفتن گلوکز و فروکتوز در قند و عسل آنها را کمی از یکدیگر متفاوت می کند.شاخص گلایسمیک عسل از قند معمولی پایین تر است (به ترتیب ۵۵ در برابر ۶۵) بنابراین خوردن عسل ممکن است سبب افزایش نسبتا” کمتری در مقدار قند خون نسبت به مصرف قند شود.

 

درباره ی شمارش کربوهیدرات، مهم است که بدانیم ۱ قاشق غذاخوری عسل ارگانیک به عنوان یک وعده ی سروینگ عسل حاوی ۱۵ گرم کربوهیدرات است. همچنین مهم است که توجه داشته باشید که در دستورالعمل های رژیم های غذایی انجمن دیابت آمریکا و انجمن قلب آمریکا هر دو به کاهش مصرف “قند افزوده” که شامل قند و عسل می باشد، توصیه شده است.

 

اما کاهش مصرف به این معنا نیست که شما عسل را بطور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنید. طعم عسل کمی شیرین تر از قند است، بنابراین در دستورهای پخت و پز شما می توانید ۱ قسمت عسل را جایگزین یک و یک چهارم قسمت از شکر کنید، این کارموجب کاهش محتوای کربوهیدرات موجود در غذای شما می گردد.

در بسیاری از موارد با افزودن کمی عسل به ماست ساده و چند عدد از انواع توت، کربوهیدرات کمتری نسبت به مصرف ماست های میوه ای آماده، دریافت خواهید کرد. همین موضوع در مورد شیرین کردن نوشیدنی ها نیز صادق است با افزودن مقدار کمی عسل به چای و افزودن یخ به آن مقدار کربوهیدرات کمتری نسبت به آیس تی آماده در یک رستوران یا فروشگاه دریافت می کنید.

 

آیا عسل دیابتی وجود دارد؟

عسل زول به دلیل داشتن خواص مؤثره گیاه زول که خاصیت ضد دیابت دارد یک گزینه بسیار مناسب برای بیماران دیابت می باشد و در بین تمام عسل ها می توان به این عسل، عسل مخصوص دیابت اطلاق نمود.

خواص گیاه زول

گیاه زول در نقاط مختلف ایران با عناوین مختلفی شناخته می شود که عبارتند از: زولا، زولنگ، شش شاخ، شوشاخ، شش تیغ، چوچاق، چوچاخ، طیسو، طوسی، بوقناق و در مناطق کرد نشین غرب کشور کرکول هم اطلاق می شود و دارای نژادها و گونه های مختلفیست.

 
 
 
 
 

گیاه زول

 

ریشه، ساقه و گل گیاه زول دارای خواص ضد دیابت و کاهنده قند خون است که در طب سنتی از عرق این گیاه و ریشه آن جهت کاهش قند خون در نسخه های طبی، تجویزاتی صورت می گیرد.

 

با توجه به خواصی که این گیاه در جهت کاهش قند خون دارد، عسل حاصل از آن نیز به عنوان عسل دیابتی قابل تجویز است مشروط بر اینکه ساکارز این عسل پایین باشد و زنبورها از تغذیه مصنوعی استفاده نکرده باشند.

 
 
 

 

با خرید عسل زول یا بوقناق تأثیر مستقیم آن بر فعالیت های آنزیمی کبد را خواهید دید و برای پاک سازی کبد از سموم و بازکردن مجاری کبدی مفید هستند. تحقیقات نشان می دهد که مصرف مداوم محصولات و مشتقات گیاه زول که سرآمد آنها عسل زول می باشد بدون آسیب رساندن به هپاتوسیت ها، باعث کاهش غلظت کلسترول تام و کلسترول غیر HDL می گردد.

عسل زول عملکردی شبه انسولینی دارد و غدد پانکراس را تنظیم می کند. بعلاوه با افزایش انسولین و فعال کردن لوزالمعده سبب کاهش قند خون می شود که در درمان دیابت بسیار موثر عمل می کند. اثرات معجزه آسای عسل زول در دراز مدت می تواند برای بیماران دیابتی که گستره سنی آنها از کودکی تا کهنسالی است و غالبا” با این بیماری به صورت کنترلی برخورد می کنند بسیار چشمگیر می باشد

جهت افزایش خواص عسل زول آن را با شاه انگبین مخلوط نموده که این موضوع علاوه بر افزایش خواص ژل رویال باعث بهبود روند و تسریع در التیام زخم های دیابت می گردد.

[uniplace_links]
© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت پزشک آدرس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و توسعه : تیم پشتیبانی پزشک آدرس

آرتام مبل