معرفی دکتر قنواتی جراح بینی

عمل بینی گوشتی (هزینه و شرایط)

هزینه عمل بینی دکتر قنواتی و نمونه عمل ها

رزرو نوبت عمل بینی ( آنلاین و حضوری)

نمونه عمل های بینی دکتر قنواتی

مشاوره عمل بینی گوشتی

مطالب پیشنهادی از سراسر وب...

مطالب بالا توسط یکتانت پیشنهاد شده اند

    روانشناسی: تست جدید خودشناسی ؛ برونگــرا یا درونگــرا

    تست جدید خودشناسی ؛ برونگــرا یا درونگــرا؟!

     

    همانطور که می‌دانید، ما انسان‌ها دارای ویژگی‌های شخصیتی مختلفی هستیم، تفاوت این ویژگی‌ها در افراد موجب می‌شود که مادر موقعیتی یکسان رفتارهای متفاوتی از دیگران داشته باشیم.

     

    یکی از این خصوصیات شخصیتی که به دلیل تاثیر بر همه جنبه‌های زندگی ما توجه زیادی را به خود جلب کرده است، «درون‌گرایی» و بعد دیگر آن «برون‌گرایی» است. برای آگاهی از چگونگی تاثیر این ویژگی بر زندگی در آغاز بهتر است با تعریف این مفاهیم آشنا شویم.

    «درون‌گرایی» رفتاری است که با دیدگاه درونی، ذهنی همراه است. فرد «درون‌گرا» آمادگی بیشتری برای خودداری و تسلط بر نفس از خود نشان می دهد. این افراد کمتر تمایل به حضور درجمع دارند و بیشتر دقت خود را به مطالعه و فعالیت‌های ذهنی انفرادی می‌گذرانند.

    «برون‌گرایی» رفتاری است که با دیدگاه عینی و خارجی مشخص شده و با فعالیت عملی بالاتری همراه است، افراد «برون‌گرا»  از آمادگی کمتری برای تسلط بر نفس خویش برخوردارند. معمولا نسبت به افراد درونگرا اعتماد به نفس بالاتری دارند بودن در جمع و فعالیت های گروهی را بر فعالیت های انفرادی ترجیح می دهند.

    در گذشته تصور می شد که یکی از دو بعد «درون‌گرایی» بر دیگری از ارجحیت دارد. اما مطالعات اخیر نشان داده اند که چنین فرضی صحت نداشته و هر از این ویژگی ها دارای نقاط ضعف و قوتی است. در جدول زیر مهمترین تفاوت های افراد «برون‌گرا» و «درون‌گرا» در حیطه های مختلف که سبب تفاوت خواسته ها، نیازها، علایق و در نتیجه احساسات و رفتارهای آنها می شود، مطرح شده است.

     

    «برون‌گرایی»

    حل مساله: تمایل به با صدای بلند فکر کردن، خطور کردن بهترین راه حل ها به ذهن در هنگام حرف زدن، نادیده گرفتن نظرات دیگران، علاقه به شرکت در بحث های گروهی به منظور حل مشکل

    ارتباطات: ترجیح ارتباط رو در رو در صورت امکان، تمایل به دیدن واکنش ها و رفتارهای غیرکلامی، نیاز به بازخورد فوری، عدم علاقه به نوشتن خاطرات روزانه یا ایمیل های طولانی، جستجو برای یافتن فرصت هایی جهت گفتگو و فعالیت های اجتماعی

    تصمیم گیری: دریافت اطلاعات از دیگران قبل از تصمیم گیری تمایل به سریع عمل کردن در موقع بحرانی
    تعاملات بین فردی: انرژی گرفتن از تعامل با دیگران و احساس تخلیه انرژی به واسطه تحمل تنهایی به مدت طولانی، داشتن دوستان و آشنایان زیاد

    توجه و تمرکز: تمرکز زیاد روی افراد و اشیا دور و بر، ناتوانی در تمرکز به هنگام سکوت، خسته شدن از اجبار به نشستن و توجه طولانی مدت به یک شی یا موضوع، اهمیت ندادن به عوامل مزاحم

    نقاط قوت طبیعی: انرژی دادن به افراد و گروه ها، توانایی سریع عکس العمل نشان دادن، به وجود آمدن احساس شور و هیجان، آشنا کردن افراد به یکدیگر

    نقاط ضعف طبیعی: ندادن فضا به دیگران برای صحبت کردن، توجه نکردن به اطلاعات دیگران، ننوشتن درباره مشکلات، واکنش نشان دادن قبل از فکر کردن

    چگونه باعث آزار دیگران می شوند: با صحبت کردن و جلب توجه زیاد و اجازه ندادن به دیگران برای مطرح کردن خود در جمع

    سوء تعبیر دیگران در مورد آنها: شاید دیگران انها را افرادی خودخواه که برای دیگران ارزشی قائل نیستند تصور کنند.

     

    «درون‌گرایی»

    حل مسئله: تمایل به پردازش درونی اطلاعات، خطور کردن بهترین راه حل ها به هنگام سکوت و تنهایی، نیاز به افزایش دانش و آگاهی قبل از بحث درباره مشکل مورد نظر

    ارتباطات: ترجیح دادن ایمیل و پیام های صوتی، اجتناب از تعاملات غیرضروری، عدم علاقه به هدر دادن وقت با بحث و گفت و گو، تمایل به فکر کردن قبل از عمل، عدم علاقه به جلسات و ملاقات های طولانی مدت، جستجو برای یافتن فرصت هایی جهت تنهایی و سکوت

    تصمیم گیری: تصمیم گیری مستقل دو بدون دخالت دیگران برایشان خوشایندتر است، نیاز داشتن به زمان قبل از شروع فعالیت

    تعاملات بین فردی: احساس تخلیه انرژی به واسطه تعاملات زیادی، اجتماعی و نیاز به تنهایی برای نیرو گرفتن دوباره، بودجه بندی دقیق" زمان مخصوص به دیگران"

    توجه و تمرکز: تمرکز زیاد روی افکار و نظرات درونی، اغلب مشغول گفتگوی درونی بودن، لذت بردن از تمرکز در سکوت بر یک موضوع، ناراحت شدن از عوامل مزاحم

    نقاط قوت طبیعی: آرام کردن افراد و گروه ها، ارزیابی موقعیت قبل از عمل کردن، گوش دادن به نظرات دیگران، مستقل عمل کردن

    نقاط ضعف طبیعی: ناتوانی از در میان گذاشتن افکارشان با دیگران، مشورت نگرفتن از دیگران، تاکید بیش از حد بر نوشتن، فکر کردن خیلی زیاد قبل از اقدام به عمل

    چگونه باعث آزار دیگران می شوند: با ناتوانی در ابراز عقاید، شرکت نکردن در بحث ها یا واکنش نشان ندادن نسبت به حرف های دیگران

    سوء تعبیر دیگران در مورد آنها: ممکن است دیگران به اشتباه آنها را افرادی کناره گیر، خجالتی و غیرصمیمی تلقی کنند.

    آشنایی ما با ویژگی های شخصیتی خود و اطرافیان مان باعث می شود که با پذیرش این تفاوت ها و احترام گذاشتن به آنها در برخورد با دیگران رفتار معقولانه تری داشته باشیم.

     

    آزمون «برون‌گرایی»

    آزمون زیر به شما کمک می‌کند تا حدس و گمان‌هایی را که در مورد این جنبه از شخصیت‌تان دارید به یقین تبدیل کرده و با توجه به شناخت و آگاهی که در مورد خودتان به دست آورده‌اید، در انتخاب شریک زندگی معقولانه تر عمل کنید.

    عبارات زیر را با دقت خوانده و با انتخاب یکی از گزینه های بلی یا خیر به آنها پاسخ دهید.

    ۱٫آیا شمار سرگرمی های متنوعی دارید؟

    ۲٫آیا فرد پرحرفی هستید؟

    ۳٫آیا نسبتا با نشاط و سرزنده هستید؟

    ۴٫آیا می توانید در یک مهمانی شاد شرکت کرده و لذت ببرید؟

    ۵٫آیا از ملاقات با افراد جدید لذت می برید؟

    ۶٫آیا معمولا در موقعیت های اجتماعی، حضور غیرفعال دارید؟

    ۷٫آیا علاقه زیادی به گردن کردن دارید؟

    ۸٫آیا مطالعه را به ملاقات با مردم ترجیح می دهید؟

    ۹٫آیا دوستان زیادی دارید؟

    ۱۰٫آیا خود را فرد بی قیدی می دانید؟

    ۱۱٫آیا معمولا در پیدا کردن دوستان تازه پیشقدم می شوید؟

    ۱۲٫ آیا وقتی با دیگران هستید، اغلب ساکت می مانید؟

    ۱۳٫ آیا می توانید به آسانی به یک مهمانی نسبتا کسل کننده، جان ببخشید؟

    ۱۴٫ آیا دوست دارید برای دوستان خود لطیفه و داستان های خنده دار تعریف کنید؟

    ۱۵٫آیا معاشرت با مردم را دوست دارید؟

    ۱۶٫ آیا در گفتگو با مردم، معمولا حاضرجواب هستید؟

    ۱۷٫آیا دوست دارید کارهایی را که سرعت عمل لازم دارند، انجام دهید؟

    ۱۸٫ آیا اغلب فعالیت هایی بیشتر ازآنچه وقت در اختیار دارید، به عهده می گیرید؟

    ۱۹٫آیا می توانید یک مهمانی راه بیندازید؟

    ۲۰٫آیا هیجان و شلوغی زیاد در اطرافتان را دوست دارید؟

    ۲۱٫آیا دیگران فکر می کنند شما فرد با نشاط و دل زنده ای هستید؟

    نمره گذاری: برای به دست آوردن نمره نهایی به هر گونه بلی یک امتیاز و هر گزینه خیر، امتیاز بدهید. البته در سوالات ۶، ۸ و ۱۲ نمره گذاری به صورت معکوس انجام می شود، یعنی به گزینه بلی، امتیاز و به گزینه خیر یک امتیاز تعلق می گیرد. در پایان، امتیاز همه ۲۱ عبارت را با هم جمع کنید.

     

    تفسیر نتایج

    نمره بالاتر از ۱۴: احتمالاً شما فرد برونگرایی هستید و از این رو شما برای اداره امور زندگی خویش به انگیزه ها ومحرک های قوی نیاز دارید. احتمالاً شما بیشتر دارای دیدگاه عینی و خارجی بوده و دارای فعالیت عملی عالی هستید.ولی میزان تسلط بر نفستان نسبت به افراد درون گرا کمتر است. شما مایلید که بر محیط اطراف خود تاثیر گذارده و به رقابت با دیگران پرداخته و در مجامع عمومی بیشتر ظاهر می شوید.

     

    نمره پایین تر از ۱۴: امتیاز شما گویای این است که احتمالاً فرد درونگرایی هستید. شما برای شروع یا ادامه دادن کارها و فعالیت هایتان به انگیزه ها و محرک های خیلی قوی نیاز ندارید. افراد درون گرا دارای دیدگاه درونی و ذهنی هستند و آمادگی بیشتری را باری خودداری و تسلط بر نفس خویش از خود نشان می دهند. احتمالاً شما ترجیح می دهید اوقات خود را به مطالعه گذرانده و بیشتر تنها باشید و چون از تنهایی لذت می برید، کمتر مایل به معاشرت با دیگران هستید.

    گاهی وقت ها، بعضی از ما به دلیل زندگی با افرادی که از نظر این ویژگی شخصی با ما تفاوت دارند، دچار تعارض هایی می شویم. از آنجایی که همیشه تغییردادن خودمان، راحت تر از تغییر دادن دیگران است، راهکارهای زیر می توانند به ما کمک کنند تا از میزان برونگرایی یا درونگرایی خود بکاهیم و بدین ترتیب با دوست یا اعضای خانواده مان صمیمت و سازگاری بیشتری داشته باشیم.

    راهکارهایی برای «درون‌گرا»

    ۱-شرکت در فعالیت های جمعی مورد علاقه
    ممکن است از اینکه به مهمانی یا گردش برویم خوشمان نیاید. اما به هر حال هر یک از مابه موضوعاتی مانند یک فعالیت هنری (مانند نقاشی) یا ورزشی (مثل والیبال) و … علاقه مندیم و از انجام دادن آنها لذت می بریم بهتر است که این کارها را به صورت گروهی انجام دهیم. در نظر داشته باشیم که منظور از ارتباط اجتماعی فقط شرکت در مهمانی نیست.

    ۲-بالا بردن اطلاعات
    گاهی اوقات اتفاق می افتد که ما در جمعی حضور داریم، همه در حال حرف زدن هستند و ما احساس می کنیم که هیچ حرفی برای گفتن نداریم. بهتر است قبل از حضور در جمع موضوعات احتمالی مورد بحث را پیش بینی کرده و در مورد آنها اطلاعاتی به دست آوریم.

    ۳-ابراز احساسات در خانواده
    برای اینکه بتوانیم احساسات مثبت و منفی خود را به دیگران ابراز کنیم، باید این کار را از صمیمی ترین عضو خانواده یا دوستمان شروع کنیم. اگر ما خود را موظف کنیم که هر روز حداقل یک بار در مورد احساساتمان با شخصی صحبت کنیم، کم کم به این کار عادت خواهیم کرد.

     

    راهکارهایی برای «برون‌گراها»

    ۱-شمردن اعداد
    اگر ما افراد برونگرا هستیم با خود تمرین کنیم که قبل از زدن حرفی یا انجام عملی تا ۱۰ بشماریم، واکنش های معقول تر و سنجیده تری خواهیم داشت، چه بسا در بعضی موارد تصمیم بگیریم که صحبت نکنیم و به دیگران نیز اجازه دهیم تا نظراتشان را مطرح کنند.

    ۲-فرصت دادن به دیگران
    می توانیم از یکی از اعضای خانواده یا دوست صمیمی مان تقاضا کنیم که هر گاه در جمعی زیاد صحبت می کنیم و به دیگران اجازه حرف زدن نمی دهیم، با یک کلمه رمزی ما را متوجه این موضوع کند.

    ۳-شناختن علاقه فردی
    یک انسان هرقدر هم برونگرا باشد، باز هم فعالیت انفرادی هست که از انجام آن لذت ببرد. شناسایی این علاقه و پرداختن به آن کمک می کند تا افراد برونگرا لذت بردن از تنهایی را نیز تجربه کنند و از تنهایی بی تاب نشوند.

    کلمات کلیدی: آيا,فردي‌,جسور,هستيدآيا,فردي‌,كاري‌,و,سخت‌,كوش‌,هستيد,آيا,فردي‌,معاشرتي‌,و,خونگرم‌,هستيد,آيا,فردي‌,هنرشناس‌,و,اهل‌,هنر,هستيدآيا,فردي‌,خوش‌,بين‌,هستيد,آيا,فردي‌,برون‌,گرا،,سرزنده‌،,شاد,و,بانشاط,هستيد,آيا,شما,به‌,راحتي‌,دوست‌,پيدا,مي‌كنيد,روانشناسی,دروغ,تست,روان,شناسی,آیا,شما,قاتل,خواهید,بود,یک,تست,شخصیت,سنجی,مفصل,تست,روانشناسی,بو,یک,تست,مفید,و,جالب,برای,سنجش,عملکرد,مغز,تست,خودشناسی,تا,چه,حد,فضول,هستید,تست,خودشناسی,میزان,محبوبیت,شما,تست,روانشناسی,سنجش,میزان,عشق,مثلثی,اشترنبرگ,تست,ازدواج,ویژه,دختر,و,پسران,مجرد,رازهای,رفتاری,ماه,های,مختلف,سال,تست,خود,شناسي,براي,زندگي,مشتركشخصیت,شما,چه,رنگيه,آزمون,خودشناسی,رفتار,مردی,که,شما,را,بخواهد,جدیدترین,تست,روانشناسی,شخصیت,شخصیت,زنانه,و,شخصیت,مردانه,سرد,مزاجید,یا,گرم,مزاج,رابطه,روز,تولد,و,شخصیت,شما,تست,روانشناسی,قربانیان,عشق,مردان,بی,وفا,را,از,طریق,چهره,بشناسید,+,راه,شناسایی,میزان,عشق,متولدین,ماه,های,سال,تست,هوش,با,نتیجه,گیری,بسیار,عالیتعجب,نكنيد,يك,پرسش,ساده/شما,چه,جوري,سلام,مي‌كنيد,خصوصيات,اخلاقي,بر,اساس,تاریخ,تولد,تست,هوش,و,IQ,جدید,ماه,بسیار,دقیق,شکل,ابروها,و,رابطه,آنها,با,شخصیت,ما,شخصیت,شناسی,با,سنگ,ها,شناخت,شخصیت,از,روی,خنده,کدوم,طرفی,واقعآ,جالبهرابطه,تاریخ,تولد,و,شخصیت,تست,خودشناسي,فرويد,جدیدترین,تست,روان,شناسی,دركشورآمریكا,تست,میزان,شجاعت,این,تابلو,چه,چیزی,کم,داردشخصیت,شناسی,از,روی,آدامس,مورد,علاقه,شخصیت,شناسی,از,روی,رنگ,چشم,شخصيت,شناسي,از,روي,دست,خط,شخصيت,شناسي,از,نحوه,دست,دادن,و,حرکات,دست,افراد,شخصیت,شناسی,از,روی,دندان,شناخت,شخصیت,از,روی,حرکات,بینی,شخصیت,شناسی,از,روی,حرکات,چشم,ها,تعجب,انگیزترین,تست,روانشناسی,سال,۹۰,تست,جالب:چه,اندازه,با,احساسات,وعواطف,خود,در,ارتباط,هستید,تست,خودشناسی,بـه,كار,فكـر,می‌كنیـد,یـا,بـه,تفریـح,تست,میزان,عواطف,و,احساسات,شما,درباره,متولدين,هر,ماه,از,این,كارها,اجتناب,كنيد,شخصيت,شما,جذب,چه,تيپ,مردهايي,مي,شودعلامتی,که,افراد,دروغگو,را,لو,می,‌دهد,تفاوتهای,جالب,روانشناسی,زنان,و,مردان,نمره,اعصاب,شما,چند,است,اسرار,روانشناسانه,شکل,امضاءتشخیص,شخصیت,از,روی,گروه,خونی,شماتست,روانشناسي,عدد,مورد,علاقه

    دسته بندی: روانشناسی

مشاوره رایگان جراحی بینی

ارسال دیدگاه

[uniplace_links]
© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت پزشک آدرس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و توسعه : تیم پشتیبانی پزشک آدرس

آرتام مبل