معرفی دکتر قنواتی جراح بینی

عمل بینی گوشتی (هزینه و شرایط)

هزینه عمل بینی دکتر قنواتی و نمونه عمل ها

رزرو نوبت عمل بینی ( آنلاین و حضوری)

نمونه عمل های بینی دکتر قنواتی

مشاوره عمل بینی گوشتی

مطالب پیشنهادی از سراسر وب...

مطالب بالا توسط یکتانت پیشنهاد شده اند

    مقاله: چگونه خارش زمستانی را درمان کنیم؟

    چگونه خارش زمستانی را درمان کنیم؟

    آیا تا به حال دچار خارش پوست در زمستان شده اید؟

    هوای سرد زمستان باعث خشکی و پوسته پوسته شدن پوست و در نتیجه خارش آن می شود. این مشکل پوستی را «خارش زمستانی» می گویند که اگر درمان نشود، مدت ها با فرد باقی می ماند.

    چگونه خارش زمستانی را درمان کنیم؟

    اگر شما در یک منطقه با آب و هوای خشک و سرد زندگی می کنید و مجبور هستید پیوسته از وسایل گرمازا در محیط خانه تان استفاده کنید، با این مشکل پوستی مواجه خواهید شد.

    گرمای بیش از حد محیط خانه، رگ های خونی را گشاد می کند و روند حس خارش پوستی را فعال می نماید.

    سعی کنید محیط خانه خود را خیلی گرم نکنید و از روش های مناسبی برای افزایش رطوبت پوست تان استفاده نمایید.

    راه های زیر به شما کمک می کند تا خارش پوست تان را در زمستان بهبود دهید:

    ۱- عادات حمام کردن خود را تغییر دهید.

    دفعات حمام کردن خود را کم کنید، مثلا اگر روزی یک بار دوش می گرفتید، حال سه بار در هفته دوش بگیرید. همچنین سعی کنید مدت زمان حمام کردن تان کوتاه باشد. تماس زیاد آب با پوست، آن را خشک می کند و در نتیجه خارش بدتر می شود.

    موقع حمام کردن از آب ولرم استفاده کنید، زیرا آب داغ خشکی و خارش پوست را شدیدتر می کند. در حمام، به آرامی پوست تان را بشویید. کارشناسان توصیه می کنند افرادی که پوست خشکی دارند، در زمستان کمتر دوش بگیرند.

    نرم کردن دست ها با کرم مرطوب کننده

    ۲- بلافاصله بعد از حمام کردن، پوست تان را با یک کرم مرطوب کننده، نرم کنید.

    این کار باعث می شود آب بیشتری در پوست تان باقی بماند. اگر پوست حساسی دارید، کرم بدون عطر یا بدون لانولین را به پوست تان بزنید.

    ۳- از شوینده های غیر صابونی استفاده کنید.

    صابون های قوی که محتوی محلول قلیایی (Lye) هستند را استفاده نکنید، زیرا خشکی پوست را تحریک می کنند. در عوض از صابون هایی که حاوی چربی غیر صابونی هستند استفاده کنید. این نوع صابون ها دارای مقدار زیادی مرطوب کننده، روغن نارگیل یا کره کاکائو هستند. اگر چه قدرت پاک کنندگی این صابون ها کمتر است، ولی کمتر هم باعث خشکی پوست می شوند. لذا متخصصان پوست و مو استفاده از شوینده های غیر صابونی را برای کسانی که از خشکی پوست رنج می برند، توصیه می کنند.

    ۴- رطوبت محیط خانه خود را افزایش دهید، به خصوص رطوبت هوای اتاقی را که می خوابید.

    در طی ماه های سرد و خشک فصل زمستان، همواره یک دستگاه بخور در خانه تان روشن کنید. بنا بر نظر کارشناسان، استفاده از وسایل گرماده باعث کاهش رطوبت محیط خانه می شود. برای این که پوست کاملا نرم و چرب باشد، نیاز به ۳۰ تا ۴۰ درصد رطوبت دارد.

    افزایش رطوبت هوا نه تنها خشکی و خارش پوست را کم می کند، بلکه با مرطوب نگه داشتن غشاهای مخاطی بدن، احتمال ابتلا به سرماخوردگی را کاهش می دهد.

    شب ها دستگاه بخور را به اتاق خواب تان ببرید و در را ببندید تا رطوبت هوا حفظ شود. دستورالعمل کار دستگاه را بخوانید و به آن عمل کنید. هر چند مدت یک بار، آب دستگاه را خالی کرده و آن را به خوبی بشویید و تمیز کنید تا از رشد کپک ها و قارچ های بیماری زا در آن جلوگیری نمایید.

    ۵- هنگامی که خارج از منزل هستید، قسمت هایی از پوست را که در معرض تماس با هوا هستند، بپوشانید.

    در زمستان، موقع ورزش کردن یا انجام هر نوع فعالیتی در خارج از خانه، تا جایی که امکان دارد با لباس های گرم مثل جوراب، دستکش، شال گردن، کلاه و… پوست تان را بپوشانید. همچنین یک لایه کرم مرطوب کننده بر روی پوست دست و صورت تان بمالید و برای حفاظت بیشتر، پوست لب تان را نیز چرب کنید.

    ۶- پوست تان را نخارانید.

    پوست تان را چرب کنید تا کمتر احساس خارش کند. خاراندن زیاد پوست، باعث می شود که پوست زمخت و سفت شود.

    ۷- کرم ضد آفتاب را فراموش نکنید.

    در طی فصل زمستان که مدت و شدت تابش نور خورشید کمتر است، خیلی از افراد فکر می کنند که دیگر نیازی به زدن کرم ضد آفتاب نیست. ولی چنین چیزی صحت ندارد. اگر در زمستان دچار خارش پوست شدید، برای جلوگیری از ایجاد مشکلات ناشی از خشکی پوست، از یک کرم ضد آفتاب مرطوب کننده (چرب کننده) استفاده کنید. اگر خشکی پوست تان کم بود، می توانید از کرم های ضد آفتاب مخصوص بچه ها یا آنهایی که حاوی مواد گیاهی هستند استفاده کنید.

    کلمات کلیدی: چگونه,خارش,زمستانی,را,درمان,کنیم؟

    دسته بندی: مقاله

مشاوره رایگان جراحی بینی

ارسال دیدگاه

[uniplace_links]
© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت پزشک آدرس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و توسعه : تیم پشتیبانی پزشک آدرس

آرتام مبل