معرفی دکتر قنواتی جراح بینی

عمل بینی گوشتی (هزینه و شرایط)

هزینه عمل بینی دکتر قنواتی و نمونه عمل ها

رزرو نوبت عمل بینی ( آنلاین و حضوری)

نمونه عمل های بینی دکتر قنواتی

مشاوره عمل بینی گوشتی

مطالب پیشنهادی از سراسر وب...

مطالب بالا توسط یکتانت پیشنهاد شده اند

    اخبار: کليه، ديابت و نارسايي

    کليه، ديابت و نارسايي

    بيماري مزمن کليوي مشکلي بسيار شايع و عامل مهمّ ناتواني، مرگ، و تحميل هزينه بر شبکه سلامت کشورهاست. در ايالات متحده و بسياري از نقاط ديگر جهان، ديابت شايعترين علت بيماري مزمن کليه است. شيوع ديابت براساس آمار جهاني رو به افزايش است. با اين مقدمه نگاهي دقيق‌تر به مطالعه‌اي مي‌اندازيم که در تابستان گذشته انتشار يافت و توجه کارشناسان سلامت را به خود جلب نمود….

    کليه، ديابت و نارسايي

    اين مقاله به تحليل مقايسه‌اي داده‌هاي سومين ملّي سرشماري سلامت و تغذيه امريکا (NHANES III) که در فاصله زماني ۱۹۹۴-۱۹۸۸ انجام شده، با مراحل بعدي سرشماري که بين سال‌هاي ۲۰۰۸-۱۹۹۹ به انجام رسيده پرداخته است. در اين مطالعه نشان داده شده که شيوع بيماري مزمن کليه در افراد ديابتي در دو ده? گذشته افزايش يافته است. اين مطالعه بر مبناي تعاريف جديد ديابت انجام شده و نشان مي‌دهد طيّ ۲۰ سال گذشته، بيست سال قبل ۲/۲ از کلّ جمعيت بزرگسال امريکا را بيماران ديابتي دچار بيماري مزمن کليه تشکيل مي‌دادند و اين درصد اکنون به ۳٫۳ افزايش يافته است. شيوع بيماري کليوي در ديابتي‌هاي سالمند (بالاي ۶۵ سال) بيشترين رشد را داشته و از ۱/۷ به ۷/۱۰ رسيده است.

    اين در حالي است که در دو ده? مورد بررسي، افزايش چشمگيري در درصد بيماران ديابتي که داروهاي کاهند? قند مصرف مي‌کنند (از ۲/۵۶ به ۲/۷۴)، درصد بيماران ديابتي که تحت درمان با داروهاي کاهند? کلسترول هستند (از ۹/۸ به ۲/۵۰) و درصد بيماران ديابتي که مهارکننده‌هاي سيستم رنين-آنژيوتانسين-آلدوسترون (RAAS)دريافت مي‌نمايند (از ۲/۱۱ به ۶/۴۰) مشاهده شده است.

    نويسندگان مقاله معتقدند که روند مطلوب تجويز داروهاي مفيد و ضروري در بيماران ديابتي نتوانسته کاهش بيماري کليوي ديابتي را در پي داشته باشد و اين مستندات را براي سياستگزاران سلامت هشداردهنده ارزيابي مي‌کنند. البته اين مطالع? مورد- شاهدي کاستي‌هاي خاص خود را دارد اما حجم نمون? بسيار بالا، مقايسه‌هاي زماني متعدد، و ملاحظات بسيار دقيق در جمع‌آوري داده‌ها، قابليت اتّکاي يافته‌هاي آن را بسيار بالا برده است.

    پيام اصلي اين مقاله مهم، تأکيد بر بار رو به فزوني بيماري کليوي ديابتي است که به موازات افزايش شيوع ديابت بر دوش جوامع انساني سنگيني خواهد کرد. مطالعات دقيق پيشين نشان داده بود که شيوع نارسايي پيشرفت? کليوي (ESRD) در بيماران ديابتي امريکايي در سال‌هاي اخير ثابت مانده است. بر اساس يافته هاي مطالع? اخير به نظر مي‌رسد نمي‌توان نگاهي خوشبينانه به تثبيت شيوع ESRD در ديابتي‌هاي امريکا داشت، چرا که انعکاس يافته‌هاي مطالعه اخير در شيوع ESRD بعد از ۲ ده? ديگر هويدا خواهد گشت. اين مطالعات در ايالات متحده انجام شده‌اند، اما تخمين‌هاي مقايسه‌اي حاکي از آنند که دورنماي اپيدميولوژيک ديابت و نفروپايت ديابتي در کشور ما اگر تلخ‌تر از آمار غربي نباشد، دست کمي از آن هم ندارد.

    پزشکان و برنامه‌ريزان بخش سلامت جامعه بايد بيش از پيش در پيشگيري از بروز ديابت در افراد سالم اجتماع و بروز نفروپاتي در مبتلايان به ديابت جدّيت به خرج دهند و در بيماران نفروپاتي ديابتي بر انجام مداخلات اثربخش همت کنند. بالا بردن درصد بيماران ديابتي که درمان هيپرگليسمي، هيپرليپيدمي مي‌شوند و مهارکننده‌هاي RAAS دريافت مي‌کنند و عمل به راهکارها در اين مسير حائز اهميت به نظر مي‌رسد.

    کلمات کلیدی: کليه،,ديابت,و,نارسايي

    دسته بندی: اخبار

مشاوره رایگان جراحی بینی

ارسال دیدگاه

[uniplace_links]
© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت پزشک آدرس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و توسعه : تیم پشتیبانی پزشک آدرس

آرتام مبل