معرفی دکتر قنواتی جراح بینی

عمل بینی گوشتی (هزینه و شرایط)

هزینه عمل بینی دکتر قنواتی و نمونه عمل ها

رزرو نوبت عمل بینی ( آنلاین و حضوری)

نمونه عمل های بینی دکتر قنواتی

مشاوره عمل بینی گوشتی

مطالب پیشنهادی از سراسر وب...

مطالب بالا توسط یکتانت پیشنهاد شده اند

    اخبار: دردهايي که پير وجوان نمي‌شناسد

    دردهايي که پير وجوان نمي‌شناسد

    اين روزها کمتر کسي را مي توان ديد که از درد عضلاني شاکي نباشد. اين موضوع را مي توان از طرز نشستن، يا برخاستن افراد هم فهميد. اگر درگذشته درد پا فقط ويژه سالمندان بود حالا پير و جوان نمي شناسد و بيشتر افراد در هر سن و سالي که باشند، به هنگام نشستن و برخاستن مشکل دارند يا از درد عضلاني در اندام ها شکايت مي کنند. ناگفته نماند که اصلي ترين علت اين دردها، تغيير سبک زندگي است و بزرگ ترين تغيير در سبک زندگي امروز مردم ما ساکن بودن است. استفاده از آسانسور، پله برقي، خودروي شخصي و انجام بيشتر کارها به صورت نشسته باعث شده است روز به روز تعداد بيشتري از مردم به انواع دردهاي عضلاني مبتلا شوند. به نحوي که کارشناسان هم اکنون از شيوع اين دردها در کشور هشدار مي دهند.دردهاي عضلاني شايع ترين علت مراجعه مردم به کلينيک هاي تخصصي است و بهترين و موثرترين روش پيشگيري و درمان اين دردها به کار بستن توصيه هاي طب فيزيکي و توان بخشي است.

    دردهايي که پير وجوان نمي‌شناسد

    به گفته سيد منصور رايگاني رئيس انجمن طب فيزيکي و توانبخشي، شايع ترين علت مراجعه مردم به مطب ها و کلينيک هاي مرتبط با بيماري هاي اسکلتي، عضلاني از جمله طب فيزيکي روماتولوژي، ارتوپدي، جراحي اعصاب سندروم دردهاي عضلاني «ميوفاشيال» و «فيبرو ميالژيا» (سندروم درد) است. به گزارش ايرنا وي درباره دردهاي ميوفاشيال توضيح مي دهد: اين دردها به صورت ناحيه اي و در نقاط مختلف بدن ايجاد مي شود. اين درد مزمن است و بيش از چند ماه فرد را آزار مي دهد. اين درد اغلب با فعاليت و با فشار روي نقطه تشديد مي شود. درد در نقاط مختلف بدن ازقبيل عضلات سر و گردن، صورت و فک، اندام ها، ستون فقرات، لگن و ناحيه تناسلي ظاهر مي شود.

    عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي تاکيد مي کند: دردهاي عضلاني در بسياري از موارد با آرتروز، فتق ديسک، سياتيک، روماتيسم و حتي درد اندام هاي داخلي اشتباه گرفته مي شود، بنابراين پزشک با معاينه دقيق و گرفتن شرح حال بيمار و گاهي انجام مطالعات آزمايشگاهي موفق به تشخيص عارضه مي شود.

    به طور کلي دردهاي عضلاني منشاء مختلفي دارد. يک سري دردهاي عضلاني مربوط به ضعف عضلات يا قدرت ناکافي يا انعطاف ناکافي عضلات است. اين دردها بيشتر در افرادي ايجاد مي شود که ورزش و تحرک کافي ندارند و عضلات آن ها قدرت و انعطاف کافي ندارد. اين دسته از افراد با يک فعاليت مختصر دچار خستگي عضلات مي شوند و احساس مي کنند کشش تحرک ندارند. دکتر طناز احدي متخصص طب فيزيکي و توان بخشي و عضو هيئت علمي دانشگاه تهران با بيان اين مطلب به خراسان مي گويد: شکايت بسياري از زنان اين است که پس از کمي پياده روي دچار گرفتگي عضله پا مي شوند. عضله اين افراد قدرت و انعطاف کافي براي تحرک ندارد و علت اصلي آن هم نداشتن تحرک کافي است.

    دسته ديگري از دردهاي عضلاني، دردهاي ثانويه است يعي درد عضلاني در نتيجه يک عارضه ديگر بروز کرده است. به عنوان مثال گاهي درد پا به علت مشکلات کمر است و درد عضلاني پشت و دست با آرتروز و ديسک گردني مرتبط است. اين دردها با معاينه دقيق و گرفتن شرح حال بيمار توسط پزشک متخصص ريشه يابي مي شود و زماني برطرف مي شود که عوامل اوليه برطرف شده باشد.

    نکته اين جاست که در هر ۲ حالت يعني چه درد عضلاني اوليه باشد چه ثانويه، ورزش کردن بسيار موثر است. در افرادي که درد عضلاني ثانويه و مشکل ستون فقرات و يا درگيري اعصاب دارند، تجويز ورزش اختصاصي تر مي شود و ورزش بايد فقط تحت نظر پزشک انجام شود.دکتر احدي با بيان اين که فردي که سالم است و فقط دچار ضعف عضلات است، مي تواند ورزش هوازي انجام دهد، تصريح مي کند: چنانچه فردي مشکل ديسک، آرتروز و ستون فقرات ندارد، مي تواند، ورزش هاي هوازي را انجام دهد. اين ورزش ها باعث مي شود عضله از نظر متابوليکي تقويت شود و اکسيژن بيشتري به عضله برسد.

    البته بايد توجه داشت که حتماً قبل از ورزش هوازي بايد حرکات کششي انجام داد و به اصطلاح بدن را گرم کرد. در غير اين صورت ممکن است عضلات فرد دچار گرفتگي شود. بنابراين پيشنهاد ما اين است که براي جلوگيري از آسيب احتمالي به عضله و افزايش قدرت آن، افراد روزي نيم ساعت تا ۴۵ دقيقه ورزش هوازي انجام دهند.

    در ورزش هوازي عروق بزرگ بدن درگير مي شود و پياده روي، شنا و دوچرخه سواري بهترين ورزش هاي هوازي است. البته چنانچه گفته شد هرگز نبايد حرکات کششي فراموش شود. در حرکات کششي طول عضله از طول طبيعي عضله بيشتر مي شود تا انعطاف پيدا کند.

    انجام حرکات کششي قبل و بعد از ورزش توصيه مي شود تا از آسيب احتمالي به مفاصل پيشگيري شود.

    بايد در نظر داشت شدت انجام ورزش حداکثري نيست و بهتر است يک فرد سالم با ۸۰ يا ۹۰ درصد قدرت بدني اش ورزش کند. اگر فرد از ابتدا با تمام قدرت بدني اش ورزش کند ممکن است نتواند ۳۰ يا ۴۵ دقيقه به ورزش ادامه دهد. همچنين افرادي که عارضه قلبي دارند، بايد حتماً تحت نظر پزشک متخصص ورزش کنند در غير اين صورت فشار و بار اضافي به عضله قلب وارد مي آيد که سلامت فرد را تهديد مي کند.

    گاهي افراد از اسپاسم عضلاني در پاها شکايت دارند که علل متفاوتي دارد؛ ازجمله کرامپ يا گرفتگي عضلات، ضعف عضلات و وجود نقاط دردناک، مشکلات کمر و زانو و يا وجود وريدهاي واريسي که خون از اندام هاي تحتاني به صورت روتين به جريان نمي افتد و عضله پا دچار ورم مي شود. در واقع عضله دچار اختلال خون رساني مي شود و براي تسکين اين درد نيز ورزش درماني بسيار مفيد است.

    کلمات کلیدی: دردهايي,که,پير,وجوان,نمي‌شناسد

    دسته بندی: اخبار

مشاوره رایگان جراحی بینی

ارسال دیدگاه

[uniplace_links]
© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت پزشک آدرس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و توسعه : تیم پشتیبانی پزشک آدرس

آرتام مبل